Terug naar de resultaten
Wetterwille Delfstrahuizen in Delfstrahuizen 8508

Wetterwille Delfstrahuizen

8508 Delfstrahuizen
€ 102.500,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Het nieuwbouwplan Wetterwille worden 20 kavels gerealiseerd voor de bouw van een vrijstaande woning gelegen aan het westelijk deel van het Friese dorp Delfstrahuizen. Deze nieuwe, ruime en waterrijke woonwijk biedt u de unieke gelegenheid te wonen aan open vaarwater, dat gelegen is aan de rand van het Tjeukemeer, één van de bekende Friese meren.

Vanuit de woonwijk kunt u, eventueel...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Het nieuwbouwplan Wetterwille worden 20 kavels gerealiseerd voor de bouw van een vrijstaande woning gelegen aan het westelijk deel van het Friese dorp Delfstrahuizen. Deze nieuwe, ruime en waterrijke woonwijk biedt u de unieke gelegenheid te wonen aan open vaarwater, dat gelegen is aan de rand van het Tjeukemeer, één van de bekende Friese meren.

Vanuit de woonwijk kunt u, eventueel vanaf uw eigen ligplaats, via verschillende vaarroutes door heel Friesland varen en ook het IJsselmeer bereiken. Met de aangrenzende gezellige dorpen Delfstrahuizen en Echtenerbrug en de natuurgebieden Rottige Meente, Weerribben en Gaasterland op korte afstand, is wonen in deze omgeving naast de watersport, ook zeer aantrekkelijk voor fiets- en wandelliefhebbers. Wonen in nieuwbouwplan Wetterwille staat garant voor rust, privacy, genieten en vrijheid, waarbij elke dag het ultieme vakantiegevoel zal overheersen!

Het nieuwbouwplan Wetterwille is gelegen aan de noordzijde van de Pier Christaansloot. De ontsluiting van de wijk komt vanaf de hoofdweg door het dorp, de Marwei. Aan de westzijde is het Tjeukemeer gelegen met een strand, dat bereikbaar wordt gemaakt door de nieuwe toegangsweg. Ten noorden wordt het plan begrenst door weilanden.

Het totale plangebied bestaat uit drie onderdelen:
1. Het nieuwbouwplan Wetterwille ligt tegen het bestaande dorp Delfstrahuizen aan en is bestemd voor permanente bewoning voor 45 nieuwbouwwoningen in een mix van vrije kavels en projectbouw. Een deel van deze woningen komt aan open vaarwater met een eigen ligplaats. Aan de noordzijde komen een viertal bijzondere kavels met vrij te bebouwen kavels. Deze vier kavels bieden vrij uitzicht op de weilanden, het strand en het Tjeukemeer. De projectbouw zal worden gerealiseerd in het middengebied.
2. De bestaande camping van A & A recreatie zal een complete upgrade ondergaan met nieuwe inrichting, waarbij het oeverdeel aan de Pier Christaansloot wordt vrijgemaakt van caravans voor een beter zicht op de Pier Christiaansloot. Achter de camping komt een geheel nieuwe passantenhaven.
3. Watervilla’s Friese Meren is het recreatiegebied dat ontwikkeld wordt door projectontwikkelaar Kontour Vastgoed met maximaal 50 luxe recreatiewoningen voor recreatieve bewoning. Deze woningen bevinden zich aan het vaarwater aan de rand van het Tjeukemeer.

De kavels:
Kavels A1 – A4: Ten noorden van de ontsluitingsweg vanaf Delfstrahuizen liggen vier kavels met verschillende kavelmaten, die een fraai uitzicht bieden over de landerijen en het Tsjûkemar.

Kavels B 1 – B2: Liggen in het middengebied ten zuiden van de toegangsweg vanaf De Marwei Delfstrahuizen. Het zijn een tweetal kavels t.b.v. vrijstaande woningen.

Kavels B3-B4-B5: betreffen clusters in het middengebied ook bereikbaar vanuit Delfstrahuizen, hier kunnen vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen gebouwd worden. Deze zullen projectmatig gebouwd worden. Ontwikkeling moet nog opgestart worden, nadere info volgt ter zijner tijd. Een achttal ligplaatsen wordt eerst aan de kopers van dit ‘droge gebied’ worden aangeboden!

Kavels D1-D2-D3: Deze kavels liggen in het middengebied ten zuiden van de toegangsweg vanaf De Marwei Delfstrahuizen. Deze 3 kavels zijn bestemd voor vrijstaande woningen.

Kavels C1 – C11: wederom zijn deze kavels vanaf de ontsluitingsweg bereikbaar, maar ook direct gelegen aan het water met een eigen ligplaats. Dit vaarwater vanaf de kavels komt uit in het open vaarwater de Pier Christaanssloot. Vanuit de Pier Christiaanssloot is het Tjeukemeer op korte afstand en is ook het IJsselmeer en de andere Friese meren en de Kop van Overijssel te bereiken.

Bouwkavels vanaf € 102.500.- vrij op naam en inclusief BTW.

Op de projectsite www. wetterwille-delfstrahuizen .nl is uitgebreide informatie beschikbaar met betrekking tot beschikbaarheid van de kavels evenals de voorwaarden uit het bestemmings- en beeldkwaliteitsplan.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 102.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en aan vaarwater Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG
Route van naar Wetterwille Delfstrahuizen, 8508 Delfstrahuizen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.