Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Blokmakersstraat 2 A in Makkum 8754 GC

Blokmakersstraat 2 a

8754 GC Makkum
Vraagprijs € 65.000,- k.k.
Nieuw

Omschrijving

Te koop bij inschrijving

Grote houten schuur/garage gelegen in het centrum van Makkum met een lengte van circa 11.82 m en een breedte van ongeveer 6.27 m. De schuur heeft een zeer royale zolder en is nu nog voorzien van elektra en water, maar deze zijn afkomstig van de naastgelegen woning en zullen moeten worden losgekoppeld.

Ondanks dat de schuur een woonbestemming...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Te koop bij inschrijving

Grote houten schuur/garage gelegen in het centrum van Makkum met een lengte van circa 11.82 m en een breedte van ongeveer 6.27 m. De schuur heeft een zeer royale zolder en is nu nog voorzien van elektra en water, maar deze zijn afkomstig van de naastgelegen woning en zullen moeten worden losgekoppeld.

Ondanks dat de schuur een woonbestemming heeft, biedt het bestemmingsplan niet de mogelijkheid om hier een woning van te maken. Het betreft derhalve een schuur/garage behorende bij een woning. Verder staat de schuur in het beschermde dorpsgezicht van Makkum.

Het betreft een gedeelte van het perceel kadastraal bekend gemeente Makkum, sectie A, nummer 4539, waarbij alleen het gedeelte ten zuiden van de schuur niet bij het aangebodene behoort. Een en ander is ook aangegeven op de bijvoegde kadastrale kaart, waarbij het uitgangspunt is dat de oostelijke buitenmuur van de schuur op de erfgrens staat.

Bijzonderheden:
Koper dient voor eigen rekening en risico de volgende werkzaamheden te verrichten:
- de deur tussen de schuur en het naastgelegen perceel moet permanent afgesloten worden,
- de ramen in de oostelijke muur moeten ondoorzichtig zijn en mogen niet open kunnen,
- het oostelijke raam in de zuidelijke muur moet ondoorzichtig zijn en mag niet open kunnen.
Verder geschiedt de verkoop onder het voorbehoud dat de verkoop van verkopers naastgelegen woning niet ontbonden wordt.

De extra kadasterkosten voor het kopen van een deel van een kadastraal perceel zijn voor rekening van de koper van de schuur. Deze extra kosten bedragen circa € 240,-.

De eigendomsoverdracht dient gelijktijdig met de eigendomsoverdracht van de naastgelegen woning plaats te vinden en wel op 15 februari 2019 bij Detmar & Troost notarissen in Bolsward.

Erfdienstbaarheden:
Mede gelet op het bovenstaande zal de notaris de benodigde erfdienstbaarheden vestigen om de huidige situatie ook voor de toekomst te kunnen handhaven. Verder zal het onderhoud van de krimpgoot tussen de schuur en de woning voor gezamenlijke rekening komen, ieder voor een gelijk deel. De notaris zal de erfdienstbaarheden opstellen.

Biedingen:
Biedingen kunnen uitsluitend middels het bijgevoegde en volledig ingevulde inschrijfformulier uitgebracht worden. Het inschrijfformulier dient uiterlijk woensdag 23 januari 2019 om 12.00 uur bij Kingma & Walinga makelaars en taxateurs te Makkum in bezit te zijn en geadviseerd wordt om de bieding in een gesloten envelop in te leveren. De biedingen worden vervolgens om 13.30 uur bekend gemaakt. Het streven is om vervolgens voor 16.00 uur bekend te maken of en zo ja, aan wie gegund wordt.

Prijsindicatie:
Ondanks dat de uitkomst van een verkoop bij inschrijving onvoorspelbaar is, wordt een richtlijn van € 65.000,- gegeven. Uiteraard zijn bieders volledig vrij om hier zowel naar boven als naar beneden, vanaf te wijken.

Kijkdag:
Op zaterdag 19 januari 2019 is het mogelijk om tussen 9.30 en 10.30 uur de schuur te komen bezichtigen.

Oplevering:
15 februari 2019 bij Detmar & Troost notarissen in Bolsward.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 65.000,- kosten koper Aanvaarding Per 15-02-2019 Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Perceeloppervlakte 87 m² Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage, voor 3 auto(s). Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Makkum Sectie A Perceelnummer 4539 Oppervlakte 87 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Blokmakersstraat 2 A in Makkum 8754 GC Blokmakersstraat 2 A in Makkum 8754 GC

Download PDF

Route van naar Blokmakersstraat 2 a, 8754 GC Makkum

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.