Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Steenwijkerweg 76 R1-3 in Wolvega 8471 LC

Steenwijkerweg 76 R1-3

8471 LC Wolvega
Vraagprijs € 75.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Een uniek object met mogelijkheden!! Totaal 3 oude (en grotendeels gammele) houten schiphuizen op totaal 350 m² grond/water, gelegen aan het riviertje De Lende te midden van de natuur en zelfs met een staande mast bereikbaar.

Omgeving
Deze werkelijk prachtige locatie is omgeven door schitterende natuur en ligt vlakbij de Rottige Meenthe en de Weerribben. Daarnaast is het een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Een uniek object met mogelijkheden!! Totaal 3 oude (en grotendeels gammele) houten schiphuizen op totaal 350 m² grond/water, gelegen aan het riviertje De Lende te midden van de natuur en zelfs met een staande mast bereikbaar.

Omgeving
Deze werkelijk prachtige locatie is omgeven door schitterende natuur en ligt vlakbij de Rottige Meenthe en de Weerribben. Daarnaast is het een perfect vertrekpunt voor tochten naar bijvoorbeeld de Friese meren, Giethoorn of om de Turfroute te gaan varen. De mogelijkheden zijn legio, ook voor meerdaagse tochten.
Via het riviertje De Lende (diepte circa 1.30 tot 1.50 t.o.v. SP, recent gebaggerd) kunt u de Driewegsluis bereiken. Deze sluis ligt aan de vaarverbinding tussen Friesland en Overijssel in (Jonkers- of Helomavaart) en is het middelpunt van gezelligheid met aanlegplaatsen en een paviljoen. De Jonkers- of Helomavaart maakt tevens deel uit van de Turfroute. Vlak voor de Driewegsluis treft u nog de Wolvegabrug (BB H28.5 W54) aan. Deze beweegbare brug kunt u zelf bedienen.

Schiphuizen
Alle 3 de schiphuizen hebben een lengte van circa 10.90 meter.
Het noordwestelijke schiphuis (R3) heeft een breedte van circa 3.45 m en is v.v. een kleine steiger.
De breedte van het middelste schiphuis (R2) bedraagt ongeveer 2.55 m en heeft aan het begin een steiger en over de gehele lengte een (smalle) steiger.
Het zuidwestelijke schiphuis (R1) heeft een breedte van ongeveer 3.45 m, is geheel v.v. een grote vlonder boven het water en biedt toegang tot de tuin. Deze tuin grenst met 3 zijden aan het water en biedt een prachtig uitzicht.
Vrijwel alle tijdens de kijkdagen aanwezige zaken blijven achter.

Bestemming
Volgens het in 2016 vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied heeft dit object de aanduiding Water met functieaanduiding Schiphuis, verder valt het perceel binnen de nevenbestemming Water - Archeologie. Meer schiphuizen dan het huidige aantal zijn niet toegestaan, de oppervlakte van schiphuizen mag niet meer bedragen dan 60 m² per aanduidingsvlak en de maximale hoogte bedraagt 4 meter (gemeten vanaf waterlijn). Het gebruik als ligplaats voor een woonschip is niet toegestaan. Onder meer het het aanbrengen van meer dan 20 meter damwand en het aanleggen van lig- en aanlegplaatsen zijn vergunningsplichtig. Het volledige bestemmingsplan met kaart en voorschriften is te raadplegen via site ruimtelijkeplannen (.nl).

Verkoop bij inschrijving
Dit object wordt verkocht bij inschrijving en kan alleen op de volgende momenten bezichtigd worden (bezichtigingen buiten deze kijkmomenten zijn niet mogelijk):
- zaterdag 23 juni 2018 van 11.00 - 13.00 uur
- zaterdag 30 juni 2018 van 11.00 - 13.00 uur
- woensdag 4 juli 2018 van 14.00 - 16.00 uur
Het biedingsformulier dient uiterlijk 13 juli 2018 om 12.00 uur te worden ingeleverd bij de verkopend makelaar.
Het minimum inschrijfbedrag bedraagt € 66.500,- k.k.

Routebeschrijving
De meeste navigatiesystemen kenen het adres niet of sturen u naar een woning in De Blesse. Om bij dit unieke object te komen rijdt u vanaf Wolvega via de Steenwijkerweg richting De Blesse. Een paar kilometer buiten Wolvega komt u bij een betonnen (vaste) brug over het riviertje De Lende. Voor de brug gaat u rechtsaf de parallelweg op en kunt u de auto bij de brug parkeren. Aan de zuidoostkant van het riviertje loopt een pad langs het water, dit pad kunt u uitlopen. Aan het einde van dit pad ligt onder meer een kleine jachthaven en diverse schiphuizen. Omdat er weinig parkeergelegenheid is en auto's elkaar op het pad niet kunnen passeren, is het verstandig om met de kijkdagen uw auto bij de brug te parkeren en even de wandeling langs het water te maken. Meteen een goede gelegenheid om alvast te onthaasten en te genieten van de prachtige omgeving.

Bekijk ook de digitale presentatie en plattegronden voor de indeling en (indicatieve) maatvoering. De foto's geven een reëel beeld van dit unieke plekje. Download de brochure voor onder meer het inschrijfformulier, bestemmingsplan informatie en overige relevante stukken.

Aanvaarding: In overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 75.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object OverigOG Subtype woning Niet-repeterend recreatief Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Perceeloppervlakte 350 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag Energie Eigendom Eigendom Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadaster: C 120 Blesdijke Oppervlakte 230 m² Kadaster: C 121 Blesdijke Oppervlakte 30 m² Kadaster: C 122 Blesdijke Oppervlakte 90 m²
Route van naar Steenwijkerweg 76 R1-3, 8471 LC Wolvega

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.