Funda

 
 

De meest bekende woningsite van Nederland. Volgens een onderzoek van Heliview begint 83% van de woningzoekers hun zoektocht op Funda en heeft Funda een bereik van circa 2.500.000 bezoekers per maand. Ter vergelijk, het bezoekersaantal van Jaap.nl varieert sterk en zit ongeveer tussen de 500.000 en 1.000.000 bezoekers per maand en de overige woningsites halen de 500.000 bezoekers per maand niet.

Ondanks dat alle makelaars hun aanbod om Funda kunnen plaatsen, hebben wij als NVM-makelaars de mogelijkheid om uw woning prominent en uitgebreid te etaleren op Funda.
Zo wordt het NVM-aanbod geplaatst boven het overige aanbod. Daarnaast kunnen wij ondermeer brochures en extra foto’s aan Funda koppelen en gebruik maken van de (betaalde) diensten zoals Blikvanger.
Uw woning op Funda plaatsen kan vrijwel iedereen, maar om ervoor te zorgen dat men uw woning ook nog op Funda terugvindt, dan moet u toch naar een NVM-makelaar gaan. En laten wij nu toevallig zo’n NVM-makelaar zijn.

 

Presentatiepakket:
U wilt uw huis natuurlijk zo goed mogelijk op funda presenteren. Daarom heeft funda het Presentatie Pakket: een bewezen sterke combinatie van plattegrond, 360° foto's en video. Samen zorgen deze producten ervoor dat uw huis 2x langer wordt bekeken en dat er 2x meer contact met uw makelaar wordt opgenomen.

Video
Een betere presentatie van uw woning, onderscheidend van de rest en geeft een goede sfeerimpressie.

Plattegrond
Een beter inzicht in uw woning, langer bekeken en meer contactmomenten.

Veiling
Indien u uw woning middels veiling wilt aanbieden, kunt u dit op funda presenteren.

Woning in beeld
Optimaal bereik direct op de homepage landelijk of provinciaal.

360° Foto’s
Virtuele rondleiding door uw woning, rijke presentatie, geven een volledig beeld.

Statistieken
Geven richting aan de verkoop strategie, eenvoudig, overzichtelijk en zoals men zegt meten is weten.
Gratis voor u als klant van Kingma & Walinga makelaars klant, laat het ons even weten indien u deze statistieken wilt ontvangen.

Brochure
Maak het de kopers zo gemakkelijk mogelijk door het aanbieden van een brochure zodat men alle informatie rustig nog een keer kan nalezen.
Gratis voor u als klant van Kingma & Walinga makelaars.